Om oss

Vi er en liten familiebedrift som driver denne nettbutikken i 10 år nå. Vi har barn selv, derfor setter vi pris på god kvalitet av sko. Koreansk hudpleie bruker vi i ca. 4 år og er forelsket i det.

Mest varer er produsert i EU, Sør Korea og Thailand.

Bestselgendevarer er barnesko av D.D.Step merke. D.D.Step sko - NYHET i Norge!!! En blanding av CRAFT OG TEKNOLOGI D.D.Step er en familiebedrift som er i Budapest (Ungarn), dedikert til produksjon av høykvalitets spedbarn og barnas sko, som kombinerer håndlagde prosesser med den mest avanserte teknologien i dag brukes i sko-laging industrien. I dag er de stolte av å være tilstede i de aller fleste land i den europeiske union. I alle disse markedene har de opplevd en betydelig vekst i salget. De forstår hvor viktig det er å velge gode sko for små barns føtter. Og helse og trivsel for barn har blitt vår primære bekymring. Og med vår «up-to-date» bilde, de designer sko som tilbyr ikke bare siste mote, komfort og gode utseende, men sko som også er perfekt formet anatomisk til sine føtter, som de vokser og rekke daglige aktiviteter som unge føtter går gjennom. Alle D.D.Step sko laget av topp kvalitet lær, slik at du kan finne den stilen som passer dine behov og livsstil.

Mer info: www.ddstep.no

Korean Beauty (K-Beauty) startet "hudpleiebølgen" og har siden overtatt den globale hudpleieindustrien. Etter hvert som den koreanske kulturen fortsetter å vokse, blir flere og flere koreanske skjønnhetsprodukter eksportert over hele verden. Koreansk skjønnhet er nå den ledende innen den globale hudpleieindustrien.

Vi selger også smykker (sølvsmykker, gull fylt og bijouterie).

Sølvsmykker er med ekte edelstener: Ametyst, citrin, granat, krysolitt, tanzanit, topas, turkis, sink, kvarts, rav, ferskvannsperler, krystallglass, perler, cubic zirkonia, Blue Obsidian og Green Obsidian. Noen sølvsmykker er forgylt (14 k/18 k gull).

Gull fylt smykker er et økonomisk alternativ til massivt gull smykke. Snill imot sensibel hud. Vennligst ikke sammenlign gull fylt smykker til belagt (forgylt) smykker som det er ingen sammenligning, er gull fylt mye mer verdifull og anløpe motstandsdyktig enn belagt. Ikke noe flassing anløper eller misfarge. Det er ekstremt lang levetid og hvis tatt vare på vil vare du en livstid.

Og for hår har vi T-Lab profesjonel hårpleie produkter. Inneholder opptil 97% av ingrediensene med naturlig opprinnelse, inkludert organiske oljer og organiske ekstrakter.

Er uten:
– Parabens
– Harsh Sulfates
– Harsh Preservatives
– Silicones
– Gluten
– GMO
– Soy
– Alcohol
– Formaldehyde
– Artificial Colouring
– DEA
– Phthalates
– Mineral Oil
– Triclosan
– EDTA
– Talc
– Aluminum

Vi har to sider på FaceBook (D.A.Stil og K-Beauty Norge), Lik oss og bli den første som er informert om nyheter og konkurranser. Der kan dere spørre eller skrive tilbakemelding om varene dere har fått.