rewon i norge

Om Rewon

Rewon er et dynamisk utviklingsselskap etablert i 1995 som produserer strømpebukser, sokker og knehøyder for babyer, barn og unge. Siden begynnelsen av sin eksistens har selskapet sett sitt hovedmål i produksjon av produkter av høyeste kvalitet.

På grunn av vår moderne maskinvare, originalt design og bruk av høyeste kvalitet bomullsgarn, har Rewon blitt en av de ledende produsentene av sokkerprodukter til barn i inn- og utland. I dag selges våre produkter i over 20 land på 4 kontinenter. Tallrike sertifikater og prestisjefylte priser som vi har fått gjennom årene, bekrefter at Rewons produkter garanterer god brukskomfort til våre mest krevende kunder - barn.

Rewon produkter

Selskapet Rewon S.A. tilbyr et bredt og variert utvalg av strømpebukser, sokker og knehøyder til babyer, barn og unge, laget av bomull av høyeste kvalitet.

Våre produkter er preget av høy kvalitet og svært estetisk håndverk, samt design inspirert av de nyeste modetrender. Produktene er unike i sin eksepsjonelle holdbarhet, og - takket være ytterligere bruk av elastiske garn - de passer perfekt til kroppen og beholder alle deres bruksegenskaper selv etter gjentatt vasking.

Det er også verdt å understreke at våre produkter er anbefalt av Klinika Dermatologii i Dermatologii Dziecięcej Uniwersytetu Medycznego w Łodzi (Dermatology and Children Dermatology Clinic of the Medical University in Łódź) som allergivennlige og trygge for helse.
Unikt og markedsfordel av produktene produsert av Rewon er forbedret ved bruk av sømløs binding ved tærne - Lin Toe® og Classic-kobling, og i produkter for de yngste brukerne - av den mektige, men avgjort mest delikate håndbindingen.

rewon

© 2018 das.no