Vi er en liten familiebedrift som driver denne nettbutikken i 8 år nå. Vi har barn selv derfor setter vi pris på god kvalitet. Mest varer er produsert i EU, noen i Kina, Tyrkia, osv.

Bestselgendevarer er barnesko av D.D.Step merke.

D.D.Step sko - NYHET i Norge!!! En blanding av CRAFT OG TEKNOLOGI D.D.Step er en familiebedrift som er i Budapest (Ungarn), dedikert til produksjon av høykvalitets spedbarn og barnas sko, som kombinerer håndlagde prosesser med den mest avanserte teknologien i dag brukes i sko-laging industrien. I dag er de stolte av å være tilstede i de aller fleste land i den europeiske union. I alle disse markedene har de opplevd en betydelig vekst i salget. De forstår hvor viktig det er å velge gode sko for små barns føtter. Og helse og trivsel for barn har blitt vår primære bekymring. Og med vår «up-to-date» bilde, de designer sko som tilbyr ikke bare siste mote, komfort og gode utseende, men sko som også er perfekt formet anatomisk til sine føtter, som de vokser og rekke daglige aktiviteter som unge føtter går gjennom. Alle D.D.Step sko laget av topp kvalitet lær, slik at du kan finne den stilen som passer dine behov og livsstil. Mer info: www.ddstep.no

Også har vi en side på FaceBook, Lik oss og bli den første som er informert om nyheter og konkurranser. Der kan dere spørre eller skrive tilbakemelding om varene dere har fått.

© 2018 das.no